Followers

Merajuk

merajuk. bila checklist semua sudah siap. make up pun sudah. bersemangat wey,  balik kampung. tapi, plan awal ter-tunda   daripada selepas magrhib bertolak, ke 5 pagi esoknya. merajuk. sebab terlalu seronok nak balik kampung . Takpelah, saya teruskan jualan Naeieza Wardrobe di Laman Perdana, Putrajaya. Setiap hari sabtu. 

merajuk. kerana bateri handphone dah semakin menemui ajal. Power bank tak bawa. Online laju-laju. Kau macam biasa , olweyz share mine coverage unlimited internet. Takpe, tak kedekut sebabnya dah namanya unlimited, tak kesah.

merajuk. kau kata bengap. tapi takpe, hari-hari kau akan tetap kata aku bengap, bendul tapi kau tak bosan terangkan asabab yang baik dengan contohnya supaya dapat kurangkan kebengapan aku. Tentang semua hal. Kadang-kadang kau mungkin tak perasan, sengaja juga muka bengap aku menjadi beb. 

merajuk. Jualan hari ini tidak la memberangsangkan. Namun, apakan daya rezeki, jodoh, ajal dan maut kan di tangan tuhan. Orang ramai hari singgah kedai, tetapi tak ada rezeki. Ada yang singgah semata-mata hanya memberi pendapat, meluahkan perasan tentang dress jualan Naeieza Wardrobe, tanya url page Naeieza Wardrobe, dan banyak lagi. merajuk la.

merajuk. kau janji nak pergi minum crapes choc di McCafe tetapi kau terus blah lepak dengan kawan-kawan kau. merajuk la. mengidamnya. 

merajuk betul rasanya malam ni.

No comments: